• svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی تهران

اتوبان نواب – بعد از پل سپه خیابان گلهای اول – ساختمان سهند – طبقه 6 – واحد 15

تلفن مشاوره : 02166074277

مشاوره 24 ساعته

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

02166074277

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی تهران

اتوبان نواب – بعد از پل سپه خیابان گلهای اول – ساختمان سهند – طبقه 6 – واحد 15

تلفن مشاوره : 02166074277

مشاوره 24 ساعته

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

02166074277

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر

نمایندگی فروش ستیل الکل Cetyl alcohol در ایران

نمایندگی فروش ستیل الکل Cetyl alcohol در ایران

نمایندگی فروش ستیل الکل Cetyl alcohol در ایران :

مشخصات ماده

نام ماده : ستیل الکل

نام انگلیسی : Cetyl alcohol

جرم مولکولی : 242.44 g/mo

دانسیته : 811 kg/m³

CAS Number :  ‎36653-82-4

فروش ستیل الکل :

گروه بازرگانی سفیر آزما کیان ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان ستیل الکلبوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالخص فروش ستیل الکل تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی سفیر آزما کیان ارتباط برقرار نمایید.

قیمت ستیل الکل :

جهت استعلام سریع قیمت ستیل الکل خوراکی صفحه اصلی سایت بازرگانی سفیر آزما کیان وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

ستیل الکل چیست ؟

ستیل الکل یک زنجیره طولانی از الکل آلی است. این ماده همچنین به نام های مختلف شیمیایی مانند 1-هگزادکانول، ستانول، هگزادکان-1-ال، N-هگزادسیل الکل یا پالمیتیل الکل شناخته می شود. در دمای اتاق، ستیل الکل، معمولا به صورت جامد یا پوسته های سفید مومی است. روش های مختلفی برای به تولید ستیل الکل وجود دارد و یکی از روش های مدرن استفاده شده براساس کاهش اسید پالمیتیک است که از روغن پالم به دست می آید. یکی دیگر از روش های جدید ساخت ستیل الکل شامل انجام فرایند صابونی شدن اسپرماستی در اتیلن گلیکول در یک مخزن هم زن دار از جنس فولاد ضد زنگ است.

خواص فیزیکی ستیل الکل

ستیل الکل دارای وزن ملکولی 246 و وزن مخصوص 0.81 است. فشار بخار این ماده ی شیمیایی در دمای اتاق کمتر از یک میلیمتر جیوه بوده و دمای ذوب آن برابر 51 درجه ی سانتیگراد و دمای جوش آن بیش از 245 درجه سانتیگراد است. ویسکوزیته ی این ماده در دمای 63 درجه ی سانتیگراد حدود 9 سانتی پویز بوده و ظرفیت حرارتی آن 0.47 کالری بر گرم درجه ی سانتیگراد است.

ستیل الکل، یک ماده ی سفید بلوری بوده و در آب تحت شرایط محیطی نامحلول است، اما محلول در حلال های مانند استون ، اتانول ، اتیل اتر، ایزوپروپیل الکل و تری کلرو اتیلن است. ستیل الکل که از C16 (98٪ min) تشکیل شده است، جامد سفید مومی است که در شرایط محیطی دارای بوی صابون ملایم است. علاوه بر این، ستیل الکل یک نوع ماده شیمیایی بی اثر است که خواص شیمیایی آن در شرایط عادی بسیار پایدار است.

فرایند تولید ستیل الکل

ستیل الکل در سال 1817 توسط شیمیدان فرانسوی میشل شورول کشف شد، وقتی که اسپرماستی را گرم کرد، یک ماده مومی که از روغن اسپرم نهنگ و پتاس قلیایی ( هیدروکسید پتاسیم ) به دست آمد. پس از خنک کردن این محلول لکه هایی از ستیل کلرید به دست آمد. تولید مدرن این ماده براساس کاهش اسید پالمیتیک است که از روغن نخل به دست می آید.

کاربردها ستیل الکل

صنعت

در صنعت از ستیل الکل برای تولید آلکیل آمین ها، روان کننده ها در دستگاه های رول کننده ی آلومینیوم، ترشری آمین ها، آنتی اکسیدان ها، عوامل خنثی سازی بار الکتریکی بتن، ازبین برنده ی فوم ها،اتوکسیلات ها، هالید یا مرکاپتان ها، افزودنی روغن ها، متاکریلات ها، الکل های فسفاته و… استفاده می شود.

مواد آرایشی و بهداشتی

نمایندگی فروش ستیل الکل Cetyl alcohol در ایران

در محصولات مراقبت شخصی مانند لوسیون پوست و کرم ها، ستیل الکل، به عنوان یک عامل قوام دهنده و امولسیفایر، برای کمک به حفظ حالت مواد تشکیل دهنده محصول و جلوگیری از جداسازی این اجزا کاربرد دارد. از آن جایی که ستیل الکل در دمای بالاتر از متوسط دمای بدن انسان ذوب می شود، در محصولات آرایشی مانند رژ لب مفید است، و به حفظ رنگ لب کمک می کند.

داروها

ستیل الکل به عنوان بستر پماد در کاربردهای دارویی استفاده می شود. این ماده به مواد تشکیل دهنده فعال کمک می کند تا به پوست انسان نفوذ کرده و اثرات درمانی مورد نظر را حاصل کند.

صنایع غذایی

ستیل الکل همچنین یک مکمل غذایی چند منظوره است که به عنوان یک عامل طعم دهنده یا برای تزئین غذا استفاده می شود. به عنوان مثال، ستیل الکل یک عنصر در حروف رنگی و یا تصاویر موجود روی برخی از انواع آب نبات و یا آدامس است.

در صنعت، الکل استیل یک ماده اولیه در سوخت ها، واسطه های شیمیایی و پلاستیسایزرها است، و به عنوان یک روان کننده برای پیچ و مهره ها در فرایند تولید پیچ و مهره استفاده می شود.

اطلاعات مربوط به بازار و تولید کنندگان ستیل الکل

از لحاظ منطقه ای، بازار الکل ستیل به پنج منطقه مختلف تقسیم می شود: آمریکای شمالی، آمریکای لاتین، اروپا، آسیا و اقیانوسیه، و شرق میانه و آفریقا. اروپا از 5 سال گذشته در بازار جهانی لوازم آرایشی و بهداشتی پیشرو بوده است. میزان مصرف محصولات مختلف لوازم آرایشی در اروپا به طور گسترده ای افزایش یافته است. آلمان بازار اصلی اروپا بوده است و فرانسه، انگلستان و ایتالیا به دنبال آن هستند. ستیل الکل که ماده ی اصلی محصولات مختلف لوازم آرایشی و بهداشتی است، نشان می دهد که بازار ستیل الکل سهم زیادی در مناطق اروپا از نظر ارزش خرید دارد. از سوی دیگر، مناطق آمریکای شمالی و آسیا و اقیانوسیه به عنوان بازار در حال ظهور برای ستیل الکل هستند، زیرا این مناطق شاهد افزایش مصرف انواع محصولات آرایشی هستند.

ارزش فروش این ماده برای صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی نیز در حال افزایش است. کرم ضد پیری و محصولات مراقبت از پوست در میان جمعیت های پیر در کشورهای توسعه یافته بسیار پرمتقاضی است. هزاران نفر در سراسر جهان متقاضی محصولات مختلف آرایشی هستند از این رو رشد مصرف جهانی مواد برای محصولات آرایشی می تواند در افزایش تقاضا برای بازار ستیل الکل کمک کند.

برخی از شرکت های کلیدی در بازار ستیل الکل عبارتند از Surfachem Group Ltd، Naturallythinking، Pure Spa Aromatherapy، Lansdowne Chemicals Plc، شرکت Acme-Hardesty، AGRICOLE BIO-TECHNOLOGY PTE LTD، شبکه TIMUR MALAYSIA SDN.BHD، SURIACHEM SDN BHD، و Stoney Hill FARM.

مضرات و ایمنی ستیل الکل

حدود 30 سال قبل، یک پانل علمی تخصصی مواد آرایشی (CIR) اعلام کرده است که ستیل الکل برای استفاده در مواد آرایشی مفید است. در سال 2005، CIR داده های جدیدی را در دسترس قرار داد و نتایج ارائه شده مربوط به ایمنی خود را دوباره تأیید کرد.

درصد کمی از افراد ممکن است آلرژی های ناشی از تماس (قرمز یا ملتهب شده) به خاطر مواد حاوی امولسیفایر مانند ستیل الکل در لوسیون ها یا کرم ها را تجربه کنند.

اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، بر این عقیده است که ستیل الکل را می توان به عنوان یک افزودنی غذایی به شکل مستقیم و یا غیر مستقیم استفاده کرد.

ایمنی حمل و نقل

این محصول برای بسته بندی یا حمل و نقل به عنوان یک ماده ی خطرناک تنظیم نشده است. دفع این ماده باید طبق مقررات محلی و ملی انجام شود. از تماس ستیل الکل با چشم جلوگیری شود زیرا ممکن است آسیب جدی چشم وارد کند. در صورت استنشاق ممکن است باعث حساسیت یا علائم آسم یا مشکلات تنفسی شود. ممکن است باعث ایجاد واکنش آلرژیک پوست در پوست صورت شود. همیشه به اطلاعات مواد ایمنی مواد (MSDS) توجه نمایید.

نمایندگی فروش ستیل الکل Cetyl alcohol در ایران

لیست برخی از خدمات سایت بیوشیمی :

1- کیت تحقیقاتی | خرید کیت تحقیقاتی | فروش کیت تحقیقاتی

2- کیت آزمایشگاهی | خرید کیت آزمایشگاهی | فروش کیت آزمایشگاهی

3- نمایندگی مرک | نمایندگی مرک آلمان | شرکت مرک آلمان

4- خرید محیط کشت

5- نمایندگی سیگما الدریچ | نمایندگی سیگما آلدریچ

6- مشاوره پایان نامه | پایان نامه | انجام پایان نامه

کیت تحقیقاتی | کیت آزمایشگاهی

اتوبان نواب – بعد از پل سپه خیابان گلهای اول – ساختمان سهند – طبقه 6 – نمایندگی فروش کیت تحقیقاتی و کیت آزمایشگاهی
بزرگترین شرکت فروش کیت تحقیقاتی و کیت آزمایشگاهی در ایران * www.bioshimi.info *,
تهران, ایران 02166074277
تلفن: 09357007743
تلفن دوم: 09128308091
رایانشانی: safirazmakian@gmail.com
URL: https://bioshimi.info