• svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی تهران

اتوبان نواب – بعد از پل سپه خیابان گلهای اول – ساختمان سهند – طبقه 6 – واحد 15

تلفن مشاوره : 02166074277

مشاوره 24 ساعته

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

02166074277

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی تهران

اتوبان نواب – بعد از پل سپه خیابان گلهای اول – ساختمان سهند – طبقه 6 – واحد 15

تلفن مشاوره : 02166074277

مشاوره 24 ساعته

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

02166074277

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر

نمایندگی فروش کوکونات لورامید Cocamide DEA در ایران با قیمت ارزان

نمایندگی فروش کوکونات لورامید Cocamide DEA در ایران با قیمت ارزان

نمایندگی فروش کوکونات لورامید Cocamide DEA در ایران با قیمت ارزان :

مشخصات ماده

نام : دی اتانول آمین کوکامید ، کوکامید DEA ، کوکونات لورامید

نام انگلیسی :

Cocamide DEA
cocamide diethanolamine
Cas Number : 68603-42-9

فروش کوکونات لورامید :

گروه بازرگانی سفیر آزما کیان ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان کوکونات لورامید بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالخص فروش کوکونات لورامید تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی سفیر آزما کیان ارتباط برقرار نمایید.

قیمت کوکونات لورامید :

جهت استعلام سریع قیمت کوکونات لورامید  صفحه اصلی سایت بازرگانی سفیر آزما کیان از اینجا وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

لورامید چیست ؟

کوکامید DEA که به نام های کوکونات لورامید و دی اتانول آمین کوکامید نیز شناخته می شود، یک دی اتانول آمین است که روغن نارگیل یکی از مواد اولیه آن است. این ماده یک مایع چسبناک است و به عنوان یک عامل افزایش کف در محصولات حمام مانند شامپو و صابون دست و در لوازم آرایشی به عنوان یک ماده امولسیون ساز استفاده می شود. فرمول شیمیایی آن CH3 (CH2) nC (= O) N (CH2CH2OH) 2 است، که n به طور معمول بین 8 تا 18 است.

کاربرد های کوکونات لورامید

کوکونات لورامید یک امولسیفایر، حجم دهنده و عامل تولید کف است. این ماده توانایی افزایش مقدار کف و یا تثبیت کف یک سورفکتانت را دارد. از این ماده در تولید اغلب محصولات مورد استفاده در حمام مانند شامپو یا صابون حمام استفاده می شود. همچنین می تواند ویسکوزیته محلول آب (آب) را افزایش دهد.

از آنجا که کوکونات لورامید هم محلول در آب و هم محلول در روغن است، هم آب و هم روغن را در یک محلول به شکل مناسبی پراکنده کند (به وسیله ی ساخت امولسیون). همچنین آلودگی های مو را (که از چربی تشکیل شده اند)، کی تواند به آسانی شست و شو دهد. کوکونات لورامید برخلاف صابون های سنتی که باعث خشکی مو می شدند، به طور موثری مو را پاک می کند و با اسیدهای چرب طبیعی خود که از روغن نارگیل حاصل می شود، مو ها را خوش حالت می کند. همچنین دارای توانایی بهبود عملکرد سایر مواد تشکیل دهنده، یعنی پاک کننده ها و حالت دهنده های درون شامپو است. این ماده بیشتر در شامپو، شستشو بدن، پاک کننده، صابون مایع، حمام حباب، درمان شوره سر، رنگ مو و لوسیون های حمام پیدا خواهید کرد.

خواص فیزیکی و شیمیایی

دمای جوش این ماده حدود 169 تا 275 درجه ی سانتیگراد بوده و دمای ذوب حدود 23 تا 35 درجه ی سانتی گراد دارد. این ماده در دمای 25 درجه ی سانتی گراد در آب حل شده و محلولی قلیایی ایجاد می کند. تعداد زیادی از روغن نارگیل تجاری حاوی دارای ریز مغذی هایی است که در مطالعات سم شناسی حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد، ناخالصی های شناسایی شده توسط تجزیه کروماتوگرافی مایع و نیز به وسیله ی تشخیص با نور ماوراء بنفش این مواد شامل دی اتانول آمین (2/18٪)، آلکانول آمید های اسیدهای غیر اشباع، نمک های آمین اسیدها و نیتروسو دی اتانول آمین (ppb219) بودند.

روند تولید لورامید

نمایندگی فروش کوکونات لورامید Cocamide DEA در ایران با قیمت ارزان

همه اجزاء نارگیل از دیرباز بسیار محبوب است. نارگیل یک میوه عجیب و غریب است که با توجه به فواید فراورده های آن برای سلامتی انسان مانند روغن، آب، گوشته و شیر، بسیار مورد توجه است. نارگیل در تمام اشکال طبیعی آن ممکن است برای انسان بسیار مفید باشد (اگر حساسیت به آن وجود نداشته باشد)، اما کوکونات لورامید یک محصول طبیعی نارگیل نیست به این معنی که با فرایند های شیمیایی بر روی روغن نارگیل به دست می آید.

کوکونات لورامید با واکنش دی اتانالومین با مخلوطی از اسیدهای چرب به دست آمده از روغن نارگیل تولید می شود. نتیجه ی این فرایند یک دی اتانالومید است ایجاد شود که مایعی چسبناک و شفاف است. این مایع سپس توسط تولید کنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان عامل تولید کف استفاده می شود. این ماده همجنین برای ایجاد یک بافت حجیم و کرمی در صابون، شامپو، حالت دهنده ها، و لوازم آرایشی استفاده می شود.

اثرات جانبی بالقوه کوکونات لورامید

در غلظت های کم، کوکونات لورامید باعث ایجاد واکنش های آلرژیک در برخی افراد می شود و یک نوع خفیف درماتیت ایجاد می کند. با این حال، غلظت های زیاد، به طور بالقوه برای انسان سرطان زا است. سرطان به ویژه با مرور زمان در بدن انسان ایجاد می شود. به همین دلیل کالیفرنیا استفاده از آن را ممنوع کرده است.

آیا کوکونات لورامید ضرر دارد؟

به گفته سازمان غذا و داروی آمریکا، کوکونات لورامید برای استفاده در محصولات بهداشت شخصی و لوازم آرایشی کاملا ایمن است. با این حال، ارزیابی انجام شده توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) کوکونات لورامید را در دسته ی مواد سرطان زا بر شمرده است. دولت کالیفرنیا با استناد به ارزیابی آژانس بین المللی تحقیقات سرطان در مورد کوکونات لورامید استفاده از این ماده را در شامپو ها و دیگر محصولات بهداشتی و زیبایی شخصی ممنوع کرد.

نمایندگی فروش کوکونات لورامید Cocamide DEA در ایران با قیمت ارزان

برچسب “محصولات ارگانیک” غیر قابل اعتماد…

ممکن است این نکته تعجب آور باشد که سازمان ملی غذا و داروی آمریکا در مورد لوازم آرایشی و یا محصولات بهداشت شخصی اصطلاحی با عنوان “ارگانیک” تعریف نمی کند. تولید کنندگان مواد بهداشت شخصی و محصولات آرایشی خود تعیین کننده هستند، به این معنی که آن ها قوانین خود را برای نام گذاری موادی با عنوان “طبیعی” یا “ارگانیک” تنظیم می کنند. از آنجا که کوکونات لورامید از نارگیل تولید می شود، تولید کنندگان و توزیع کنندگان می توانند برچسب محصولات تولید شده با استفاده از این ماده را با عنوان “طبیعی” یا “ارگانیک” به بازار عرضه کنند.

اگر چه این ماده (توسط IARC) به عنوان یک ماده سرطان زا به طور بالقوه و توسط دولت کالیفرنیا ممنوع شده است، تولید کنندگان ایالات متحده به کاربرد زیاد آن هنوز آن را ممنوع نکرده اند. برخی از محصولات ممکن است سطوح کوکونات لورامید بسیار بالاتر از دیگران داشته باشند. تولیدکنندگان محصولات دارای کوکونات لورامید هنوز محصولات خود را به عنوان “طبیعی” یا “ارگانیک” نام گذاری می کنند.

محصولات جایگزین کوکونات لورامید

AMIDET® N

این ماده یک سورفاکتانت مایع متمرکز است که می تواند به عنوان جایگزینی مستقیم برای کوکونات لورامید استفاده شود. این سورفکتانت یک مایع چند منظوره طبیعی برای محصولات ضدعفونی لوازم آرایشی است که عملکرد بهتر را از لحاظ حجم دهندگی و تولید کف نسبت به کوکونات لورامید نشان می دهد. این ماده همچنین خواص بازدارنده و امولسیون بسیار خوبی را به ویژه برای مشتقات سیلیکون، عطر و روغن های گیاهی نشان می دهد. علاوه بر این AMIDET® N از بدون نیتروستاتین ها است.

LEVENOL® H&B

این ماده یک استر پلی اکسی اتیلن گلیسیرین بوده و پوست را مرطوب کرده و برای آن بسیار مفید است. این ماده خواص تولیدکف و حجم دهندگی بیشتری نسبت به کوکونات لورامید است. در زمینه ی حالت دهندگی نیز این ماده بسیار بهتر از کوکونات لورامید عمل می کند.

 

لیست برخی از خدمات سایت بیوشیمی :

1- کیت تحقیقاتی | خرید کیت تحقیقاتی | فروش کیت تحقیقاتی

2- کیت آزمایشگاهی | خرید کیت آزمایشگاهی | فروش کیت آزمایشگاهی

3- نمایندگی مرک | نمایندگی مرک آلمان | شرکت مرک آلمان

4- خرید محیط کشت

5- نمایندگی سیگما الدریچ | نمایندگی سیگما آلدریچ

6- مشاوره پایان نامه | پایان نامه | انجام پایان نامه

کیت تحقیقاتی | کیت آزمایشگاهی

اتوبان نواب – بعد از پل سپه خیابان گلهای اول – ساختمان سهند – طبقه 6 – نمایندگی فروش کیت تحقیقاتی و کیت آزمایشگاهی
بزرگترین شرکت فروش کیت تحقیقاتی و کیت آزمایشگاهی در ایران * www.bioshimi.info *,
تهران, ایران 02166074277
تلفن: 09357007743
تلفن دوم: 09128308091
رایانشانی: safirazmakian@gmail.com
URL: https://bioshimi.info